Corporacija
We are a leading supplier of LPG/CNG/LNG Conversion kits and Tanks.

O nama

Sa preko 15 godina iskustva vodeći smo dobavljač LPG / CNG / LNG kitova za konverziju i spremnika u automobilskoj industriji.

Za naše partnere u svijetu pružamo samo najbolje.

Mreža ENERGIA Alliance je u konstantnom porastu jer se trudimo isporučiti samo najbolje proizvode i usluge našim partnerima po konkurentnim cijenama.

Sjedište korporacije ENERGIA Alliance smešteno je u Minhenu / Njemačka gde je srce automobilske industrije. Razvijamo najprikladnije kitove za konverziju sa našim istraživanjem i razvojem u Njemačkoj, a većina naših proizvodnih aktivnosti se održava u Italiji i Poljskoj

Kombinovali smo znanje njemačkog inženjeringa sa italijanskim iskustvom u sistemima za konverziju gasa kako bismo našim distributerima mogli ponuditi najbolje solucije. Mi smo jedna od malobrojnih kompanija koje mogu da zadovolje sve potrebe za konverziju u centrima širom svijeta

Naš asortiman pokriva skoro 95% ukupne populacije automobila u svijetu.

Cilj nam je da budemo dugoročno najbolji dobavljač na tržištu. Mi smo ambiciozan tim koji se trudi da uz znanje, iskustvo I fleksibilnost svojim kupcima isporuči najbolje.

Uspostavili smo poslovanje u različitim dijelovima svijeta kako bismo našim partnerima u različitim regijama pružili bolju i bržu uslugu. Razumijemo važnost lokalnog znanja i povratnih informacija za obezbeđivanje najboljih sistema za konverziju na tržištu. Takođe pružamo tehničku podršku na nekoliko jezika iz naših centrala i regionalnih ureda.

Naša misija

Želimo da omogućimo ljudima da voze na ekološki čista goriva za životnu sredinu uz koja će ostvariti značajne uštede u njihovom budžetu.

Naša rješenja stvaraju bolju budućnost za nove generacije.

Naša vizija

Živjeti u ekološki ugodnom i održivom energetskom okruženju.

Naše prisustvo

ENERGIA Alliance je trenutno dostupna u više od 20 zemalja i brzo se širi na različita tržišta. Svojim iskustvima i profesionalnim timom ostvarili smo veoma značajne razultate u nekoliko zemalja. Naš cilj je da našim partnerima širom svijeta obezbijedimo najkvalitetnije sisteme i dijelove, stoga osiguravamo da vozači imaju sigurne i kvalitetne sisteme u svojim vozilima.

Sa preko 15 godina iskustva vodeći smo dobavljač LPG / CNG / LNG kitova za konverziju i spremnika u automobilskoj industriji. Za naše partnere u svijetu pružamo samo najbolje. Mreža ENERGIA Alliance je u konstantnom porastu jer se trudimo isporučiti samo najbolje proizvode i usluge našim partnerima po konkurentnim cijenama.

  • Glavno sjedište kompanije
  • +387 35 744 091
  • Magistralni Put – Maline bb Živinice / Bosna i Hercegovina
  • info@energiaalliance.com

© 2019 Energia Alliance | All rights reserved

TOP