Brendovi
We are a leading supplier of LPG/CNG/LNG Conversion kits and Tanks

Kao vodeći dobavljač sistema alternativnih goriva svjesni smo potreba tržišta i osmislili smo jednu od najboljih ponuda za naše zastupnike, kupce i partnere širom svijeta. ENERGIA Alliance nudi više opcija za LPG / CNG / LNG konverzijske kitove i spremnike koji imaju za cilj gotovo 100% potreba tržišta. Dajemo adekvatna riješenja iz naših proizvodnih linija, našim partnerima koji žele imati vlastite stanice za točenje plina u krugu njihovih poslovnih jedinica za njihove flote pri čemu bih ostvarili ododatnu finansijsku uštedu. Molimo pogledajte ispod šta ENREGIA Allaince nudi svojim partnerima.

Najbolji LPG / CNG sistemi i komponente za konverziju na tržištu, proizvedeni u Italiji i 100% testirani proizvodi sa 2 Godine Garancije. ENERGIA Italy sistem se sastoji od najkvalitetnijih komponenata dostupnih u svijetu, a cilja na vozila sa direktnim i indirektnim ubrizgavanjem. Uvijek nastojimo donijeti najbolja moguća rješenja za naše partnere širom svijeta i proizvodima ENERGIA Italy, osigurali smo najkvalitetnije proizvode dostupne i na najkonkurentnijoj razini cijena. Uz ENERGIA Italy imat ćete cjelovita rješenja za pretvorbu različitih tipova instalacijskih kitova uz Autogas spremnike i sve ostale proizvode za instalacije.

Eco-Smart rješenje za vaše vozilo, nudimo kvalitetan kit za konverziju i komponente na ekonomičnom nivou cijena kako bi odgovarali različitim segmentima na tržištu. Svi Econova proizvodi su napravljeni u Europi sa 1. Godinom Garancije. ECONOVA nudi različite vrste sistema za direktna i indirektna ubrizgavanja i autogas spremnike veličine od 20 litara do 140 litara.

Kraftgas je dizajniran za najnoviju generaciju direktnog ubrizgavanja, nudimo Autogas rješenja za gotovo sve vrste motora sa direktnim ubrizgavanjem goriva za sve tipe vozila širom svijeta. Sve Kraftgas komponente dolaze sa 3 Godine Garancije.

Energia Fuel Solutions nudi najbolja riješenja stanica za točenje LPG i CNG –a. Proizvodi Energia Fuel Solution se odlukuju referencama najvećih renomiranim brandova u distribuciji gasa širom svijeta. Enrgia Fuel Solutions nudi sve vrste dispenzera i spremnike za potrebe UNP i CNG stanica.

Sa preko 15 godina iskustva vodeći smo dobavljač LPG / CNG / LNG kitova za konverziju i spremnika u automobilskoj industriji. Za naše partnere u svijetu pružamo samo najbolje. Mreža ENERGIA Alliance je u konstantnom porastu jer se trudimo isporučiti samo najbolje proizvode i usluge našim partnerima po konkurentnim cijenama.

  • Glavno sjedište kompanije
  • +387 35 744 091
  • Magistralni Put – Maline bb Živinice / Bosna i Hercegovina
  • info@energiaalliance.com

© 2019 Energia Alliance | All rights reserved

TOP